OBAVEŠTENJE O ČUVANJU PODATAKA – POLITIKA PRIVATNOSTI

 

Preporučujemo da pažljivo pročitate ovo obaveštenje radi informisanja na koji način mi koristimo Vaše podatke.

Ukoliko imate dodatna pitanja, molim Vas da nas kontaktirate na: prodaja@skyhilljahorina.com

Cilj politike privatnosti je da Vam pruži informacije o:

 • PODACIMA KOJE PRIKUPLJAMO OD VAS;

Putem obrasca za kontakt od Vas prikupljamo: Ime, prezime, mejl adresu, broj telefona. Osim ovih podataka prikupljamo i one koje odlučite da podelite sa nama putem društvenih mreža. Ove podatke dajete dobrovoljno, ukoliko želite da stupite u kontakt sa nama, u suprotno nećemo biti u mogućnosti da Vas kontaktiramo i odgovorimo na Vaše zahteve.

 • SVRHA U KOJU IH OBRAĐUJEMO I PRAVNI OSNOV PO KOME TO ČINIMO;

Podatke koje unesete u obrazac za kontakt na našem website-u i koje nam dostavite preko društvenih mreža, koristimo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl. glasnik RS 78/2018), kako bismo:

 1. Odgovorili na Vaše sugestije i pitanja koja nam postavljate;
 2. Zakazali sastanak radi razgledanja nepokretnosti ili drugih potrebnih razloga;
 3. Razmenili informacije vezane za kupoprodaju stanova;
 • KO IMA PRISTUP VAŠIM LIČNIM PODACIMA;

Pristup Vašim ličnim podacima imaju samo zaposleni koji su internim aktima ovlašćeni da Vrše obradu, državni organi i sud na osnovu odgovarajućeg naloga.

 • KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE LIČNE PODATKE;

Vaše lične podatke čuvamo određeno vreme, koje zavisi od toga koliko je potrebno da odgovorimo na Vaša pitanja i sugestije, kao i da nastavimo komunikaciju sa Vama ukoliko je to potrebno radi zaključenja kupoprodajnog ugovora.

 • KOJE MERE PREDUZIMAMO DA ZAŠTITIMO VAŠE LIČNE PODATKE;

Vaši lični podaci se čuvaju od neovlašćenog pristupa na HDD diskovima u monitoring centru koji je pod nadzorom, kontrolom pristupa i samo rukovalac podacima ima pravo pristupa.

 • KOJA SU VAŠA PRAVA U VEZI SA OBRADOM VAŠIH PODATAKA;

Po Zakonu i internim aktima imate pravo na:

 1. Pravo na pristup podacima;
 2. Pravo na ispravku i dopunu podatka;
 3. Pravo na brisanje podatka;
 4. Pravo na ograničenje obrade;
 5. Pravo na pritužbu;

AUTORSKA PRAVA

Korišćenjem bilo kog dela http://www.skyhilljahorina.com automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem http://www.skyhilljahorina.com ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo http://www.skyhilljahorina.com sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Sajt http://www.skyhilljahorina.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

http://www.skyhilljahorina.com sajt sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje sajta koristite na vlastitu odgovornost i Construct invest doo Trebinje se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup http://www.skyhilljahorina.com sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Kompanija Construct invest doo Trebinje polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je http://www.skyhilljahorina.com sajt povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.